Markskellet 23, 4673 Rødvig Stevns  

UDSKIFTNING AF VINDUER OG DØRE MED OMHU

Står I overfor en omfattende renovation, eller har I blot et ønske om at udskifte jeres vinduer og døre? Så kan vi hjælpe jer hos Tømrer & Snedkermester Kenneth Birk.

Vi er en totalentreprise og kan hjælpe med mere end blot en udskiftning.

Vi foretager nærmest dagligt en udskiftning af vinduer eller døre, og derfor betegner vi os selv som eksperter på området.

En udskiftning af vinduer kræver teknisk snilde og omhu for at vinduerne kommer til at sidde stramt og fast, så de sikrer jer mod vind og vejr.

En holdbar løsning, der varer mange år frem

Vi leverer og installerer lækre vinduer og døre hentet direkte fra vores tømrerværksted. Vores håndlavede vinduesrammer og vinduer er unikt udformede og kommer til at have en tilnærmet livstid.

Vi er kendte for vores vinduer og døre! Både i forhold til besparelser på energiregningen samt merværdi af huset.

Hvis I kontakter os for en udskiftning af vinduer, så vil I automatisk højne værdien på jeres hus, hvis de gamle vinduesrammer er utætte eller ikke står i stil med det resterende.

På baggrund af dette vil en udskiftning af vinduer være en investering, der fremtidigt betaler sig selv tilbage i form af varmebesparelser.

På kort tid klares udskiftning af vinduer og døre

På vores værksted finder I et bredt udvalg af alt fra dørhåndtag til vinduesrammer, fra hængsler til dørkarme og tagvinduer til branddøre.

Vi har det meste inden for rækkevidde. Hvis der skulle opstå et ønske om noget andet, kan vi fremstille de særlige ønsker i løbet af få dage.

Drejer det sig om en udskiftning af vinduer eller døre, som har et særligt præg, kan det tage en smule længere.

Vi arbejder altid mod vores aftalte deadline. Derfor vil der ikke opstå forsinkelser på dit bestilte arbejde. Vi gør alt for at holde, hvad vi lover.

Send jeres spørgsmål direkte til os

Har I en bestilling på en udskiftning af vinduer eller døre?

Vi kan få processen hurtigt i gang, hvis I kontakter os via vores kontaktformular, via vores e-mail birknielsen@live.dk eller på nummeret 21 63 83 46.

Vi tjekker dagligt vores mail og stræber efter at få et svar ud til jer så hurtigt som muligt.

Foruden udskiftning af døre og vinduer kan vi også være behjælpelige med både køkken og bad, tagarbejde samt nedtagning af asbesttag.

Ønsker du et uforpligtende tilbud på lige netop din opgave?

Hvis du mangler informationer om træ, priser og vilkår. Vi sender gerne en tømrer ud til jer, hvis I skulle have et projekt, der kræver, at der bliver lagt øjne på projektet først.

En tømrer ansat hos os er en tømrer, der vil jer og jeres projekt det bedste – og han udfører arbejdet til perfektion.

  Kontakt os

  Tømrer & Snedkermester Kenneth Birk

  Garanti

  Byggeriets Ankenævn

  Islands Brygge 26
  2300 København S

  Tlf.: 70202535
  E-mail: Info@hvanke.dk

  www.hvanke.dk

  Om os

  Vi løser alle opgaver inden for snedker- og tømrerfaget. Opgaveomfanget og -typen er, for os, underordnet. Vi assisterer altså med alle slags opgaver i vores fag! Hos os går vi meget op i den gode og konstruktive dialog, selvfølgelig at kvaliteten er i top og at vi, ikke bare er en god, men at vi er den bedste, samarbejdspartner..