UDSKIFTNING AF VINDUER OG DØRE MED OMHU

Få et godt tilbud


  Hvorfor vælge os?

  Tømrer & Snedkermester Kenneth Birk har over 20 års erfaring

  Vi tilbyder nedtagning af asbesttag – sikkert og gjort med omhu.

  Vi lever af det gode ry og de glade kunder - du kommer i første række.

  Udskiftning af døre og vinduer

  Står I overfor en omfattende renovation, eller har I blot et ønske om at udskifte jeres vinduer og døre? Så kan vi hjælpe jer hos Tømrer & Snedkermester Kenneth Birk.

  Vi er en totalentreprise og kan hjælpe med mere end blot en udskiftning.

  Vi foretager nærmest dagligt en udskiftning af vinduer eller døre, og derfor betegner vi os selv som eksperter på området.

  En udskiftning af vinduer kræver teknisk snilde og omhu for at vinduerne kommer til at sidde stramt og fast, så de sikrer jer mod vind og vejr.

  tømrerarbeje

  En holdbar løsning, der varer mange år frem

  Vi leverer og installerer lækre vinduer og døre hentet direkte fra vores tømrerværksted. Vores håndlavede vinduesrammer og vinduer er unikt udformede og kommer til at have en tilnærmet livstid.

  Vi er kendte for vores vinduer og døre! Både i forhold til besparelser på energiregningen samt merværdi af huset.

  Hvis I kontakter os for en udskiftning af vinduer, så vil I automatisk højne værdien på jeres hus, hvis de gamle vinduesrammer er utætte eller ikke står i stil med det resterende.

  På baggrund af dette vil en udskiftning af vinduer være en investering, der fremtidigt betaler sig selv tilbage i form af varmebesparelser.

  På kort tid klares udskiftning af vinduer og døre

  På vores værksted finder I et bredt udvalg af alt fra dørhåndtag til vinduesrammer, fra hængsler til dørkarme og tagvinduer til branddøre.

  Vi har det meste inden for rækkevidde. Hvis der skulle opstå et ønske om noget andet, kan vi fremstille de særlige ønsker i løbet af få dage.

  Drejer det sig om en udskiftning af vinduer eller døre, som har et særligt præg, kan det tage en smule længere.

  Vi arbejder altid mod vores aftalte deadline. Derfor vil der ikke opstå forsinkelser på dit bestilte arbejde. Vi gør alt for at holde, hvad vi lover.

  Send jeres spørgsmål direkte til os

  Har I en bestilling på en udskiftning af vinduer eller døre?

  Vi kan få processen hurtigt i gang, hvis I kontakter os via vores kontaktformular, via vores e-mail birknielsen@live.dk eller på nummeret 21 63 83 46.

  Vi tjekker dagligt vores mail og stræber efter at få et svar ud til jer så hurtigt som muligt.

  Foruden udskiftning af døre og vinduer kan vi også være behjælpelige med både køkken og badtagarbejde samt nedtagning af asbesttag.

  Tagarbejde

  Hos Tømrer & Snedkermester Kenneth Birk har vi specialiseret os i tagreparation og vedligeholdelse af alle former for tagkonstruktioner både ude og inde, på tagsten og på trækonstruktioner.

  Asbesttag

  Vi overholder alle strikse procedurer til nedrivning af asbesttag. Når vi er på job og skal foretage nedrivning og bortskaffelse af et asbesttag, så er der særlige krav, som vi selvfølgelig lever op til.

  Køkken & bad

  Køkkener og bad er et af vores specialer. Fra små istandsættelser til udskiftning af hele køkkener og badeværelser. Der er utallige muligheder, når køkkenet eller badeværelset skal udskiftes.

  Renovering

  Hos Tømrer & Snedkermester Kenneth Birk tilbyder vi en gennemgribende renovering af facade, døre og vinduer, hus, ejendom, hvilket både kan sænke din el-regning og udnytte husets kvadratmeter bedre.

  Indhent et tilbud