Referencer

Få et godt tilbud


  Hvorfor vælge os?

  Tømrer & Snedkermester Kenneth Birk har over 20 års erfaring

  Vi tilbyder nedtagning af asbesttag – sikkert og gjort med omhu.

  Vi lever af det gode ry og de glade kunder - du kommer i første række.

  OM OS

  Alle opgaver inden for snedker- og tømrerfaget

  Hos Tømrer & Snedkermester Kenneth Birk løser vi alle typer opgaver inden for snedker- og tømrerfaget. Vi udfører derudover også gerne specielle opgaver. Som et eksempel kan du her se et projekt, der omhandler en tagterasse på 5. sal. Vi er meget glade for alle slags opgaver, og vi gør alt for at få disse opgaver løst til perfektion.

  Vores arbejde indebærer både:

  tømrerarbeje

  Vi forvandler drømme til virkelighed

  Lad Tømrer & Snedkermester Kenneth Birk om dine boligarbejder og – projekter! Vi er specialiseret i tagarbejdedøre og vinduer.

  Selvfølgelig kan vi også hjælpe dig med små som store tømrer- og snedker arbejder. Vi kan også løse totalentrepriser, hvis du går og har tanker om en større ombygning.

  Kontakt os for flere informationer, samt rådgivning og vejledning omkring tømrer- og snedkerløsninger. Du er også velkommen til at ringe til os på 21 63 83 46.

  Kontakt

  Ønsker du et specifikt tilbud? Så kan du altid ringe til os på telefon 21 63 83 46 eller udfylde vores kontaktformular.

  montering af køkken

  Tagarbejde

  Hos Tømrer & Snedkermester Kenneth Birk har vi specialiseret os i tagreparation og vedligeholdelse af alle former for tagkonstruktioner både ude og inde, på tagsten og på trækonstruktioner.

  Asbesttag

  Vi overholder alle strikse procedurer til nedrivning af asbesttag. Når vi er på job og skal foretage nedrivning og bortskaffelse af et asbesttag, så er der særlige krav, som vi selvfølgelig lever op til.

  Køkken & bad

  Køkkener og bad er et af vores specialer. Fra små istandsættelser til udskiftning af hele køkkener og badeværelser. Der er utallige muligheder, når køkkenet eller badeværelset skal udskiftes.

  Renovering

  Hos Tømrer & Snedkermester Kenneth Birk tilbyder vi en gennemgribende renovering af facade, døre og vinduer, hus, ejendom, hvilket både kan sænke din el-regning og udnytte husets kvadratmeter bedre.

  Indhent et tilbud