KØKKEN & BAD

Få et godt tilbud


  Hvorfor vælge os?

  Tømrer & Snedkermester Kenneth Birk har over 20 års erfaring

  Vi tilbyder nedtagning af asbesttag – sikkert og gjort med omhu.

  Vi lever af det gode ry og de glade kunder - du kommer i første række.

  KØKKEN & BAD

  Køkkener og bad er et af vores specialer.

  Fra små istandsættelser til udskiftning af hele køkkener og badeværelser.

  Der er utallige muligheder, når køkkenet eller badeværelset skal udskiftes. Men uanset hvilken stil du ønsker, sikrer vi, at det fremstår funktionelt og elegant.

  Vigtigst for os er, at du føler dig hjemme, og at køkkenets og eller badeværelsets funktioner er efter dine ønsker og behov.

  Du får et unikt køkken, der lever op til dine ønsker hos os.

  Vi monterer færdigproducerede køkkener og tilretter dem, så de passer til dit hjem og til din stil.

  Vi kan sagtens imødekomme specielle ønsker for dit allerede erhvervede køkken, da vi er specielt uddannede i snedkerfaget.

  Overflader af træ er en smuk løsning, men det er også en hygiejnisk løsning i køkkenet. Træets naturlige evne til at opsuge fugt har således en antibakteriel virkning på sundhedsskadelige fødevarebakterier.

  Det betyder, at bordplader og skærebrætter i træ fremmer sundheden i dit køkken.

  Vi kan hjælpe med at opfylde dine drømme! Vi er løsningsorienterede, proaktive og arbejder ud fra høje standrader.

  Derfor er kvaliteten altid høj, og vores arbejde udføres til punkt og prikke!

  Da vi både er professionaliseret i snedkeri og tømrerarbejde, lover vi dig, at du får et resultat, der er holdbart og smukt i mange år frem.

  Spørg os om hjælp eller få et uforpligtende tilbud på dine køkken- eller badeværelsesdrømme

  Går du og drømmer dig til et nyt køkken eller badeværelse? Vi vil hjælpe dig og gøre alt for, at du får dine drømme opfyldt – drømme behøver nemlig ikke altid at forblive drømme!

  Kontakt os eller ring på 21 63 83 46 om dine spørgsmål og ønsker.

  Mulighederne er mange, og vi assisterer gerne med råd og forslag til, hvordan dit fremtidige køkken bliver det bedste for dig!

  Sammen finder vi den optimale løsning.

  Skal hele huset have en omgang, kan vi desuden være behjælpelige med din renovering. Vi klarer også udskiftning eller forbedring af både tagdøre og vinduer, hvis du har behov herfor.

  Tagarbejde

  Hos Tømrer & Snedkermester Kenneth Birk har vi specialiseret os i tagreparation og vedligeholdelse af alle former for tagkonstruktioner både ude og inde, på tagsten og på trækonstruktioner.

  Asbesttag

  Vi overholder alle strikse procedurer til nedrivning af asbesttag. Når vi er på job og skal foretage nedrivning og bortskaffelse af et asbesttag, så er der særlige krav, som vi selvfølgelig lever op til.

  Køkken & bad

  Køkkener og bad er et af vores specialer. Fra små istandsættelser til udskiftning af hele køkkener og badeværelser. Der er utallige muligheder, når køkkenet eller badeværelset skal udskiftes.

  Renovering

  Hos Tømrer & Snedkermester Kenneth Birk tilbyder vi en gennemgribende renovering af facade, døre og vinduer, hus, ejendom, hvilket både kan sænke din el-regning og udnytte husets kvadratmeter bedre.

  Indhent et tilbud