Udskiftning af asbesttag med fokus på høj sikkerhed og god service

Få et godt tilbud


  Hvorfor vælge os?

  Tømrer & Snedkermester Kenneth Birk har over 20 års erfaring

  Vi tilbyder nedtagning af asbesttag – sikkert og gjort med omhu.

  Vi lever af det gode ry og de glade kunder - du kommer i første række.

  Nedrivning af asbesttag udføres af specialister

  Hos Tømrer & Snedkermester Kenneth Birk får du en service ud over det sædvanlige. Det vil sige, at vi kan tilbyde tjenester, som mange andre tømrer- og snedkerfirmaer ikke kan tilbyde. En af disse tjenester er nedrivning af asbesttag, som vi er specialister i.

  Vi varetager ofte opgaver for kunder i Rødvig Stevns, Køge og Herfølge, men vi har også mange opgaver på resten af Sjælland, og vi tager ligeledes gerne imod opgaver i resten af landet. Så har du et ønske om en udskiftning af asbesttag, er vi de rette at tage kontakt til.

  Vi overholder alle strikse procedurer til nedrivning af asbesttag

  Der er strikse procedurer, som man skal følge, hvis man vil arbejde med fjernelse af asbesttag. Det kræver omhu og regelrytteri, hvis man overhovedet skal have en chance for at kunne få lov til det.

  Når vi er på job og skal foretage nedrivning og bortskaffelse af et asbesttag, så er der særlige omstændigheder og foranstaltninger, som vi må tage hensyn til. Her kan blandt andet nævnes, at vi skal følge disse krav:

  • Bære masker og dragter
  • Levere asbesten i specielle sække
  • Tage bad for at være rene bagefter


  Det er utroligt vigtigt, at vi bærer masker og dragter for ikke at sætte vores egen sikkerhed i fare. Hvis vi ikke gør det, vil en udskiftning af asbesttag være lig med døden om ca. 10-15 år.

  Derfor smider vi også affaldet i særlige sække, der er ekstra hårdføre, og som isolerer asbesten væk fra mennesker.

  Vi passer godt på os selv og andre i nærområdet

  Det kræver sin mand at udføre nedtagning og bortskaffelse af et asbesttag.

  Som mange ved, er asbesten farlig at indånde, da stoffet sætter sig i lungerne.

  Vi har de rette redskaber til at optimere vores procedurer, når vi tager et asbesttag ned. Vi er omhyggelige og nøje med at gøre alt efter bogen, fordi et enkelt fejltrin kan være udslagsgivende om 10-20 år.

  Risikoen for at få kræft af asbest er en risiko, som vi ikke er villige til hverken selv at tage eller at påføre andre.

  Derfor gør vi alt og mere til for at forhindre, at selv den mindste smule asbest skulle forekomme i nærområdet.

  Kontakt os og få en pris på udskiftning af asbesttag

  Kontakt os med det samme, hvis du skal have foretaget en udskiftning af asbesttag.

  Vi formår at holde sikkerheden og kvaliteten høj. Derfor vil du ende med et tag, der er fuldstændig fri for asbest.

  Har du nogle spørgsmål angående dit tag, eller kunne du tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud med en billig pris på nedrivning af asbesttag, så står vi klar til at hjælpe dig. Alle spørgsmål besvares med glæde!

  Vi kan naturligvis også være behjælpelige med udskiftning eller forbedring af andre tage end asbesttage.

  Foruden tagarbejde hjælper vi også med andre former for tømrerarbejde til fordelagtige priser som for eksempel renoveringer, døre og vinduer samt køkken og bad.

  Tagarbejde

  Hos Tømrer & Snedkermester Kenneth Birk har vi specialiseret os i tagreparation og vedligeholdelse af alle former for tagkonstruktioner både ude og inde, på tagsten og på trækonstruktioner.

  Asbesttag

  Vi overholder alle strikse procedurer til nedrivning af asbesttag. Når vi er på job og skal foretage nedrivning og bortskaffelse af et asbesttag, så er der særlige krav, som vi selvfølgelig lever op til.

  Køkken & bad

  Køkkener og bad er et af vores specialer. Fra små istandsættelser til udskiftning af hele køkkener og badeværelser. Der er utallige muligheder, når køkkenet eller badeværelset skal udskiftes.

  Renovering

  Hos Tømrer & Snedkermester Kenneth Birk tilbyder vi en gennemgribende renovering af facade, døre og vinduer, hus, ejendom, hvilket både kan sænke din el-regning og udnytte husets kvadratmeter bedre.

  Indhent et tilbud