Renovering i Rødvig og Stevns

Skal du have renoveret hele, eller blot dele, af din ejendom? Vi kan hjælpe dig! Vi kan varetage hele entreprisen for dit nye byggeprojekt, derfor behøver du ikke at tænke på formaliteter eller håndværk. I samråd med dig, får vi styr på planlægning, dette sikrer at der er overensstemmelse mellem forventninger og realitet! Hos os er dit projekt og dine drømme i centrum.

Vi kan også foretage totalentrepriser

Tømrer & Snedkermester Kenneth Birk tilbyder en gennemgribende renovering af facade, døre og vinduer, hus, ejendom, som både kan sænke din el-regning og udnytte husets kvadratmeter bedre.
Ved større renovationer kræves en byggetilladelse samt dokumentation for om arbejdet er udført korrekt. Tømrer & Snedkermester Kenneth Birk hjælper dig med ansøgning om eventuel byggetilladelse og de dokumenter, som skal sendes med byggetilladelsen.

Ring til os og få en snak om renovering og totalentreprise

Hvor skal man starte når store dele af huset trænger til forskønnelse? Hvis dine drømme virker uoverskuelige, skal du blot ringe til os! Vi kan hjælpe dig med budget, tegning, tidsramme og planlægning! Ring til Tømrer & Snedkermester Kenneth Birk og få en autoriseret håndværker til at stå for byggeprojektet, så du sikrer dig professionelt og energivenligt tømrerarbejde. Hvis du også er interesseret i en udskiftning af tag eller tagforbedring kan vi også foretage dette! Også udskiftning af vinduer og eller døre kan vi assistere med.

Kontakt os og få en snak med os om hvilken løsning, der er den rigtige for dig og som er mulig i din bolig. Du er til enhver tid også velkommen til at ringe til os på telefon: 21 63 83 46! Vi kan give dig et uforpligtende tilbud, eller komme ud og efterse dine projekter samt vurdere omfanget af disse. Alt vi kan være behjælpelige med, vil vi være behjælpelige med. Hos os er kunde ikke bare kunder, men medmennesker og samarbejdspartnere!