RENOVERING I RØDVIG OG STEVNS

Få et godt tilbud


  Hvorfor vælge os?

  Tømrer & Snedkermester Kenneth Birk har over 20 års erfaring

  Vi tilbyder nedtagning af asbesttag – sikkert og gjort med omhu.

  Vi lever af det gode ry og de glade kunder - du kommer i første række.

  Renovering og totalentreprise

  Skal du have renoveret hele eller blot dele af din ejendom? Vi kan hjælpe dig!

  Vi kan varetage hele entreprisen for dit nye byggeprojekt.

  Det betyder, at du ikke behøver at tænke på formaliteter eller håndværk.

  I samråd med dig får vi styr på planlægningen. Det sikrer at der er overensstemmelse mellem forventninger og realitet. Hos os er dit projekt og dine drømme nemlig i centrum.

  Udskiftning af asbesttag

  Vi kan også foretage totalentrepriser

  Hos Tømrer & Snedkermester Kenneth Birk tilbyder vi en gennemgribende renovering af facade, døre og vinduer, hus, ejendom, hvilket både kan sænke din el-regning og udnytte husets kvadratmeter bedre.

  Ved større renovationer kræves en byggetilladelse samt dokumentation for, om arbejdet er udført korrekt.

  Tømrer & Snedkermester Kenneth Birk hjælper dig med ansøgning om eventuel byggetilladelse og de dokumenter, som skal sendes med byggetilladelsen.

  Hvis du er interesseret i andet tømrerarbejde som eksempelvis udskiftning eller forbedring af tag eller nedtagning af asbesttag kan vi også foretage dette.

  Ligesom vi også kan assistere med udskiftning af vinduer og døre samt istandsættelse eller udskiftning af køkken og bad.

  Få en snak om renovering og totalentreprise

  Hvor skal man starte, når store dele af huset trænger til forskønnelse? Hvis dine drømme virker uoverskuelige, skal du blot ringe til os!

  Vi kan hjælpe dig med budget, tegning, tidsramme og planlægning!

  Ring til Tømrer & Snedkermester Kenneth Birk og få en autoriseret håndværker til at stå for byggeprojektet, så du sikrer dig professionelt og energivenligt tømrerarbejde.

  Kontakt os

  Kontakt os og få en snak med os om hvilken løsning, der er den rigtige for dig, og som er mulig i din bolig.

  Du er til enhver tid også velkommen til at ringe til os på telefon: 21 63 83 46.

  Vi kan give dig et uforpligtende tilbud eller komme ud og efterse dine projekter samt vurdere omfanget af disse.

  Alt vi kan være behjælpelige med, vil vi være behjælpelige med. Hos os er kunder ikke bare kunder, men medmennesker og samarbejdspartnere!

  Tagarbejde

  Hos Tømrer & Snedkermester Kenneth Birk har vi specialiseret os i tagreparation og vedligeholdelse af alle former for tagkonstruktioner både ude og inde, på tagsten og på trækonstruktioner.

  Asbesttag

  Vi overholder alle strikse procedurer til nedrivning af asbesttag. Når vi er på job og skal foretage nedrivning og bortskaffelse af et asbesttag, så er der særlige krav, som vi selvfølgelig lever op til.

  Køkken & bad

  Køkkener og bad er et af vores specialer. Fra små istandsættelser til udskiftning af hele køkkener og badeværelser. Der er utallige muligheder, når køkkenet eller badeværelset skal udskiftes.

  Renovering

  Hos Tømrer & Snedkermester Kenneth Birk tilbyder vi en gennemgribende renovering af facade, døre og vinduer, hus, ejendom, hvilket både kan sænke din el-regning og udnytte husets kvadratmeter bedre.

  Indhent et tilbud