Om Kenneth Birk2019-04-16T16:07:34+00:00
God tømrermester Stevns

Tømrer & Snedkermester Kenneth Birk er lig med kvalitetssikret håndværksarbejde!

Vi løser alle opgaver inden for snedker- og tømrerfaget. Opgaveomfanget og -typen er, for os, underordnet. Vi assisterer altså med alle slags opgaver i vores fag! Hos os går vi meget op i den gode og konstruktive dialog, selvfølgelig at kvaliteten er i top og at vi, ikke bare er en god, men at vi er den bedste, samarbejdspartner.

Når huset trænger til en tilbygning, når gulvet trænger til en overhaling eller paneler, døre og vinduer har brug for en kærlig hånd, står vi klar til at udføre arbejdet. Vi er løsningsorienterede og forsøger under alle arbejdstyper at sætte os i vores kunders sko og på denne måde se mulighederne i flere forskellige perspektiver.

Vi lever op til forventningerne

Vi sætter en ære i, at slutresultatet bliver smukt, solidt og på alle måder lever op til dine forventninger. Derfor gør vi meget ud af at levere en grundig rådgivning, inden arbejdet går i gang. Så er der en fælles forståelse for, hvordan arbejdet skal udføres. Vores arbejde er professionaliseret og derfor går vi meget op i kvalitet, holdbarhed og også æstetik. Vi lever af det gode ry og de glade kunder. Derfor er vores kunder og vores arbejde de vigtigste ting for os.

Vi forvandler drømme til virkelighed

Lad Tømrer & Snedkermester Kenneth Birk om dine boligarbejder og – projekter! Vi er specialiseret i tagarbejdedøre og vinduer. Selvfølgelig kan vi også hjælpe dig med små som store tømrer- og snedker arbejder. Vi kan også løse totalentrepriser, hvis du går og har tanker om en større ombygning.

Kontakt os for flere informationer, samt rådgivning og vejledning omkring tømrer- og snedkerløsninger. Du er også velkommen til at ringe til os på 21 63 83 46.

 

logo