Tagarbejde2019-04-16T16:07:33+00:00

Tagarbejde

Er dit tag gammelt eller trænger det til en forbedring? Hos Tømrer & Snedkermester Kenneth Birk har vi specialiseret os i reparation og vedligeholdelse af alle former for tagkonstruktioner både ude og inde, på tagsten og på trækonstruktioner. Vi kan give din ejendom et splinter nyt tag, eller blot forbedre dit gamle! Vi står inde for vores arbejde, og lover dig et arbejde i topkvalitet.

Få et ordentligt tag over hovedet!

Tagservice og tagarbejde? Dét er et arbejde, som vores håndværkere er vant til at udføre. Derfor kan de sørge for en hurtig og effektiv udbedring, når de under en gennemgang opdager skader på taget.

Med jævne mellemrum er det nødvendigt, at tagkonstruktioner (indvendigt som udvendigt) og kviste ses efter for skader og utætheder. For at undgå sundhedsskade og for højt energiforbrug bør taget også være tæt og lagt med snilde.

Taget er en vigtig bestanddel på huset, man kan kalde det husets beskyttelseskappe. Dit tag beskytter dig! Det er derfor vigtigt at værne om sit tag. Vi tilbyder en grundig gennemgang, så små problemer bliver opdaget, før de bliver til store skader. Disse skader kan vi naturligvis også udbedre!

Vi kan udføre behandlinger, udbedringer, nedrivninger og opsætning af nyt tag. Det er op til dig! Vi vil naturligvis i samråd med dig hjælpe med at finde den bedste løsning for netop dit tag!

Har I et gammelt asbesttag kan vi også hjælpe med nedtagning af dette med stor sikkerhed.

Nyt Tag på Stevns

Har du brug for tagarbejde og eller -forbedring?

Det er altid billigere at forebygge end at helbrede! Derfor er det vigtigt at du bestiller et tagtjek i ordentlig tid, da det i værste fald kan være for sent at forebygge fatale tagskader.

Uanset hvad, er du i trygge hænder fra start til slut hos os, da vi alle er fagligt uddannede og derfor meget kompetente på området. Vi sikrer et ordentligt tag over dit hoved.

Kontakt os eller ring til os på 21 63 83 46 for at høre mere om vores tilbud om services og reparationer.