Køkken & bad

Køkkener og bad er et af vores specialer. Fra små istandsættelser til udskiftning af hele køkkener og badeværelser.

Der er utallige muligheder, når køkkenet eller badeværelset skal udskiftes, men uanset hvilken stil du ønsker, sikrer vi, at det fremstår funktionelt og elegant. Vigtigst for os er, at du føler dig hjemme og at køkkenets og eller badeværelsets funktioner er efter dine ønsker og behov. Du får et unikt køkken, der lever op til dine ønsker hos os. Vi monterer færdigproducerede køkkener og tilretter dem, så de passer til dit hjem og til din stil. Vi kan sagtens imødekomme specielle ønsker for dit allerede erhvervede køkken, da vi er specialt uddannede i snedkerfaget.

Overflader af træ er en smuk løsning, men det er også en hygiejnisk løsning i køkkenet. Træets naturlige evne til at opsuge fugt har således en antibakteriel virkning på sundhedsskadelige fødevarebakterier. Det betyder, at bordplader og skærebrætter i træ fremmer sundheden i dit køkken.

Køkkenopsætning Rødvig Stevns

Vi kan hjælpe med at opfylde dine drømme! Vi er løsningsorienterede, proaktive og arbejder ud fra høje standrader. Derfor er kvaliteten altid høj, og vores arbejde udføres til punkt og prikke! Da vi både er professionaliseret i snedkeri og tømrerarbejde, lover vi dig at du får et resultat der er holdbart og smukt mange år.

Nyt badeværelse Rødvig Stevns

Spørg os om hjælp eller få et uforpligtende tilbud på dine køkken- eller badeværelsesdrømme

Går du og drømmer dig til et nyt køkken og eller badeværelse? Vi vil hjælpe dig, og gøre alt for at du får dine drømme opfyldt – drømme behøver nemlig ikke altid at forblive drømme! Kontakt os eller ring på 21 63 83 46 dine spørgsmål og ønsker. Mulighederne er mange, og vi assisterer gerne med råd og forslag til hvordan dit fremtidige køkken bliver det bedste for dig! Sammen finder vi den optimale løsning.